CONSULTES DELS NOSTRES CLIENTS
15/08/09 Francisco RomÁn (Badajoz) Es pot utilitzar una dissoluciÓ d’Alum com col.lutori bucal?

Desconeixem amb quina finalitat es vol utilitzar una dissoluciÓ d’Alum com col.lutori bucal, però entenem que l’Alum pel seu caràcter astringent i ph baix no és recomanable per a aquest ús. Tal com posa a les etiquetes, la pedra d’Alum de NATUR PETRA és d’aplicació cutània i no ha d’entrar en contacte amb les mucoses. Desconeixem si hi ha algun estudi sobre aquesta aplicació, però en principi la donem com a desaconsellable. Si vol ens podem estendre més sobre el tema. Salutacions.

* * * *

13/09/09 Varis: Algunes persones ens comuniquen problemes mecànics d’obturació en l’aplicació amb el polvoritzador d’Alum.

Si el polvoritzador es deixa diversos dies destapat sense utilitzar, el líquid sobresaturat d’Alum en el punt de sortida s’evapora i pot solidificar la solució taponant l’orifici de sortida del polvoritzador. Les instruccions de l’envàs indiquen per a aquest cas, “esbandir amb aigua el capçal del polvoritzador”, també aconsellem omplir el caputxó del polvoritzador d’aigua com si fos un got i introduir el polvoritzador invertit en el mateix, deixant-lo uns minuts. El polvoritzador no conté alcohol per la qual cosa no s’evapora immediatament al estar en contacte amb la pell, així doncs seran suficients un parell de pulsacions sense pressionar fins al fons per aconseguir la pel.lícula precisa sense excés de líquid. El líquid del polvoritzador té més concentració d’Alum que l’obtingut humitejant la pedra amb aigua, ja que ha disposat de més temps per estar en contacte amb l’Alum necessari per obtenir la saturació. Salutacions.

15/02/10: Els nostres tècnics han resolt aquesta incidència i actualment els esprais funcionen correctament. Salutacions * * * *

02/02/11 Pilar Rodriguez, Ecoprae Bona nit Volia indicar … i aprofitar per fer-te una pregunta. En els ingredients de l’estic i la pedra amb corda posa Potassium Alum i aigua. Com i perquè se li afegeix aigua? Creia que era simplement la pedra polida. Agraeixo per endavant la teva resposta. Salutacions cordials.

Tots els cristalls de sals tenen aigua, tant aigua de l’inter cristal.lització (és l’aigua emprada per cristal.litzar, després es queda entre aquests cristalls. Per fer sal marina hauries d’agafar aigua de mar, evaporar una part a ebullició i deixar-la refredar, llavors apareixerien cristalls de sal marina dins l’aigua restant) com l’aigua mateixa de composició dels vidres. Si als cristalls de les sals els hi evaporem l’aigua es descomponen, per exemple, si tu poses sal al forn es deshidrata i es forma una pedra o crosta d’un producte opac blanc i endurit, per tant en la fórmula (que ha de contemplar tots els components per petits que siguin) s’ha d’especificar un cert continguts d’aigua. La veritat és que ens encanta que ens consultin perquè tots puguem coèixer millor aquest món de l’Alum. Digues-nos si us plau si podem publicar la vostra consulta a la nostra web. Salutacions.

* * * *

14/06/11 Esther Arines Caballero Hola, em dic Esther i conec l’ús de la sal d’Alum i és estupenda, (utilitzo el desodorant en esprai i va genial), però em pregunto si hi ha sals d’Alum per al bany i si tenen algun ús terapèutic. Gràcies i rebeu una cordial salutació!

R. Bon dia. Moltes gràcies per la seva consulta, efectivament al nostre entendre, les sals d’alum per al bany poden ser indicades per a persones amb sudoració important, evitant el contacte amb els ulls i mucoses i com totes les sals en quantitats de dissolució suaus afegint també si es prefereix algun perfum o planta aromàtica a la dissolució, per a aquest objecte podem facilitar-li els vidres d’alum de la mida adequada (5/8mm). L’informem així mateix que l’ús terapèutic de l’Alum està reservat als facultatius i als medicaments, les fórmules autoritzades en contenen i s’utilitza principalment en preparats astringents i antihemorràgics entre altres i en fórmules magistrals de farmàcia. Esperant haver-li estat d’utilitat quedem a la seva disposició per quantes consultes desitgi formular i aprofitem l’ocasió per saludar-la molt cordialment. Indiqui si us plau si ens autoritza a posar la seva consulta a la nostra pàgina web.

* * * *

31/03/10 Nota: NATUR PETRA agraeix de manera inapreciable els escrits rebuts dels seus clients i amics sobre els satisfactoris resultats obtinguts amb els nostres productes però aquests no seran publicats per entendre que aquesta pràctica pot interpretar-se com publicitat enganyosa. Si es requereix i prèvia autorització dels mateixos, NATUR PETRA posarà en contacte els nous clients que vulguin contrastar aquestes opinions amb els remitents d’aquests escrits. Gràcies a tots.